top of page

Soorten tanks

Bij het installeren van een stookolietank kunt u kiezen voor een ondergrondse of bovengrondse tank. Wij staan u bij met deskundig advies om u te helpen met deze keuze.

vervangen tank Antwerpen

Bovengrondse tanken

Een bovengrondse stookolietank is verkrijgbaar in polyethyleen of metaal in een rechthoekig, cilindrisch of ovaal ontwerp. Dikwijls wordt er gekozen voor de metalen versie, omdat deze tanks altijd geheel waterdicht en corrosiewerend zijn. Een polyethyleen reservoir daarentegen is niet altijd opgewassen tegen de uv-stralen afkomstig van de zon en moet daarom constant door schaduw overgoten worden. Een bovengrondse tank biedt u de volgende interessante voordelen:

  • onderhoudsvriendelijk: o.w.v. de makkelijke bereikbaarheid

  • makkelijk te installeren: vederlicht en compact en daardoor geschikt voor eender welke ruimte (tuin, kelder)

  • budgetvriendelijk

  • dubbelwandige tank

  • eventuele problemen zijn direct zichtbaar

ondergrondse tank vervangen Limburg

Ondergrondse tanken

Een ondergronds reservoir wordt in de meeste gevallen uit metaal gemaakt en is altijd cilindervormig. Positief hier is dat u geen ruimte verliest en dat de tank niet in het zicht staat. Toch zijn er ook een aantal belangrijke verschillen ten opzichte van een bovengrondse tank.

Wij kijken samen met u welke tank het meest geschikt is voor uw woning, rekening houdend met het uitzicht, de plaats, de inhoud van de tank én uiteraard uw persoonlijke voorkeur. Na de plaatsing zorgen wij eveneens voor de aansluiting van uw reservoir.

Tanksanering Vastgoed Experts

Zoekt u een betrouwbaar bedrijf voor het vervangen van uw mazoutreservoir?

Neem contact op met Tanksanering Vastgoed Experts voor meer informatie en vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan.
bottom of page