Vaste prijzen-geen vervoerskosten!

Wij werken in heel de provincie Antwerpen, Vlaams Brabant en Limburg.

Voor het saneren, uitgraven en opvullen van uw stookolietank, doe beroep op een erkend tanktechnieker. Van Leeuwenborgh Leo is een zelfwerkend zaakvoerder met veel ervaring. Kwaliteit aan een goede prijs!

Ondergrondse tanks reinigen, uitgraven of opvullen en verwijderen

Voor het buiten gebruik stellen van een ondergrondse stookolietank gelden ook een aantal wettelijke verplichtingen. De tank moet allereerst leeggemaakt worden.

Om extra kosten te vermijden bij het verwerkingsbedrijf of schrootbedrijf wordt het aangeraden om de tank vervolgens te laten reinigen.

Hierna kan ze worden uitgegraven en afgevoerd.

Opvullen van ondergrondse mazouttanks

Soms is het technisch onmogelijk om de ondergrondse tank uit te graven. Dit om stabiliteitsproblemen of het beschadigen van bijvoorbeeld dichtbij gelegen nutsleidingen te voorkomen.

In dat geval wordt de ondergrondse tank opgevuld.

Doe beroep op een erkend technicus

Ik ben een zelfwerkend erkend technicus met meer dan 15 jaar ervaring in het vak en ik heb alle noodzakelijke vergunningen om u een wettelijk certificaat te kunnen afleveren.
Hebt u vragen omtrent deze materie of u wenst graag een gratis offerte, bel of mail me, ik help u graag verder. Ik werk in heel de provincie Antwerpen, Vlaams Brabant en Limburg.