Vaste prijzen-geen vervoerskosten!

Wij werken in heel de provincie Antwerpen, Vlaams Brabant en Limburg.

Tankcontrole en tankkeuringen, bij Van Tanksaneringsbedrijf Van Leeuwenborgh bent u aan het juiste adres

Voor tankcontrole en tankkeuringen moet u bij Tanksaneringsbedrijf Van Leeuwenborgh in Weelde (Antwerpen) zijn. Uw olietank is hier in professionele, deskundige handen!

Verplichte keuring door een expert

Zowel bij ingebruikname als op regelmatige basis tijdens het gebruikt, dient uw olietank verplicht gekeurd.

Een nauwkeurige keuring garandeert zowel de veiligheid als de correcte werking van uw tank. Wij controleren uw tank zeer nauwkeurig. Dat doen we door ze vacuüm te trekken en een ultrasone test te doen op lekken. Deze ultrasone test is noodzakelijk om uw tank op dichtheid te checken en lekken te vermijden.

Wanneer stookolietank controleren?

Een olietank voor particulier gebruik onder de 5000 kilo moet u iedere 5 jaar laten controleren, boven de 5000 kilo zelfs om de 2 jaar.

Bedrijven en industrie zijn verplicht om de twee jaar een keuring te laten uitvoeren, ongeacht de inhoud van de tank. 

Woont u in de provincie Antwerpen en heeft u vragen, wij beantwoorden ze vrijblijvend. Vraag uw offerte aan!

Kiezen voor ervaring

We keuren zowel bovengrondse als ondergrondse stookolietanks met de nodige precisie en expertise. En zoals gezegd: voor een scherpe prijs.

Wenst u eerlijke inlichtingen of een gratis offerte, neem dan nu meteen contact op met Tanksaneringsbedrijf Van Leeuwenborgh. Zelfwerkend patroon Leo Van Leeuwenborgh heeft inmiddels al meer dan 15 jaar ervaring in de sector en is erkend door de Vlaamse overheid.

Na iedere keuring ontvangt u zoals wettelijk verplicht uw groene kaart en conformiteitsattest. Voor ons staat u als klant centraal en wij handelen uw keuring bovendien veilig en snel af. Kortom, wij staan voor een degelijke kwaliteit tegen een mooie prijs.

Vraag uw offerte aan!

Vraag gratis offerte aan!