Vaste prijzen-geen vervoerskosten!

Wij werken in heel de provincie Antwerpen, Vlaams Brabant en Limburg.

Verwijderen bovengrondse mazouttanks: contacteer erkend installateur en tanktechnieker Van Leeuwenborgh voor het reinigen, verknippen, verwijderen en afvoeren van uw mazouttank

Bovengrondse mazouttanks verwijderen: doe beroep op een erkend technicus

Steeds meer huiseigenaars stappen van verwarming op mazout naar andere verwarmingstechnieken: aardgas en warmtepompen winnen aan belangstelling. Indien je stookolietank niet langer gebruikt wordt, ben je wettelijk verplicht deze te laten neutraliseren en verwijderen. Hierdoor kan bodemverontreiniging voorkomen worden. Ook bij de verkoop van een woning moet je een attest ‘verwijderen van mazouttank’ kunnen voorleggen. Om deze attesten te bekomen moet je een keuze maken uit de lijst van erkende keurders. Tanksaneringsbedrijf Van Leeuwenborgh heeft meer dan 15 jaar ervaring in deze materie en heeft alle verplichte vergunningen: wij leveren u graag een eerlijk advies en/of een gratis offerte.

Reinigen, verknippen en verwijderen van stookolietanks

Vooraleer een stookolietank wordt verwijderd, moet deze worden gereinigd zodat alle mazoutresten en schadelijke stoffen worden geneutraliseerd. Hierna wordt de tank verwijderd en afgevoerd.

Soms is het noodzakelijk dat de tank wordt verknipt in kleinere stukken. Deze techniek is onvermijdelijk indien de tank onmogelijk in zijn geheel kan worden verwijderd (bv. de tank staat in de kelder of kruipkelder).

Vrijblijvend informatie en/of een gratis offerte?

Hebt u vragen omtrent deze materie of u wenst een gratis offerte. Aarzel niet om contact te nemen, wij helpen u graag verder.

Vraag gratis offerte aan!