top of page
Zoeken
  • Tanksanering Vastgoed Experts

Waarom uw mazouttank reinigen?

Beschikt u over een mazouttank die binnenkort buiten gebruik gesteld gaat worden? Heeft u de laatste tijd wat problemen met uw verwarmingsinstallatie? Of is het laatste onderhoud van uw mazouttank al even geleden? Geen probleem, want bij tanksaneringsbedrijf Vastgoedexperts BVBA in Wechelderzande zijn wij al jarenlang gespecialiseerd in het installeren en onderhouden van mazouttanks of stookolietanks.


Waarom uw mazouttank laten reinigen?


Het reinigen van een mazouttank is vakwerk, dus stellen onze specialisten zich ter beschikking om u te helpen. Bij Vastgoedexperts reinigen wij zowel ondergrondse als bovengrondse mazouttanks, en daarbij besteden we ook aandacht aan de leidingen. Een bijkomend geluk voor u als eigenaar van de tank is dat een professionele reiniging enkel nodig is wanneer de tank verwijderd of buiten gebruik gesteld wordt. Daarnaast is een reiniging verplicht wanneer er sprake is van schade aan de mazouttank en er een nood aan herstelling bestaat.

De reden waarom uw mazouttank voor het verwijderen eerst professioneel gereinigd moet worden: de stookolietank moet volgens wettelijke reinigingsnormen geneutraliseerd worden. Tijdens dat proces worden mazoutresten en andere stoffen die de bodem kunnen verontreinigen verwijderd, zodat het vervolg van de werken conform is met de milieuwetgeving.


Hoe gaan wij te werk?


Bij Vastgoedexperts willen we dat u zich zo min mogelijk zorgen maakt over uw mazouttank en onze werkzaamheden. We houden het graag simpel en overzichtelijk voor u:

  1. Onze experts zuigen of pompen uw mazouttank leeg.

  2. Zij verwijderen het laagje bezinksel dat ongetwijfeld is gevormd op de bodem van de tank.

  3. De experts reinigen de mazouttank met behulp van een hogedrukreiniger en een speciaal schoonmaakmiddel.

  4. Het water en middel worden weggezogen en verwerkt door een gespecialiseerde firma.

  5. De specialisten van Vastgoedexperts ontgassen de tank om eventuele dampen te verwijderen. De reiniging van uw mazouttank is nu afgerond.


Zou u graag meer informatie ontvangen over de reiniging van uw mazouttank? Neem vrijblijvend contact op met Vastgoedexperts BVBA in Wechelderzande en vergeet niet ons om een gratis offerte te vragen!

18 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page